محصولات تخفیف دار
دسته بندی : اخبار و مقالات
رادیاتور یک نوع مبدل حرارتی است که برای تولید گرما در محیط از آن استفاده میشود که علاوه بر آن کاربرد فراوانی در گرمایش داخلی دارد.رادیاتور گرمایش مورد نیاز را به وسیله لولههایی که آب گرم درون آن گردش میکند،به وسیله جابه جایی انتقال میدهد.
طرز کار رادیاتور پنلی ایرتورپن به این صورت است که مایعی در لوله های آنها به حرکت و گردش درآمده و با این کار باعث میشود که محیط گرم یا سرد شود.سیستم حرارت مرکزی آب موجود در رادیاتور ها گرم کرده و از طریق لوله کشی وارد رادیاتور های موجود در واحد ها می کند.
پس از وارد شدن آب گرم به رادیاتور ها ، گرمای آن توسط رادیاتور ها به محیط منتقل می شود.به این صورت گرمای موجود در آب درون لوله ها به مرور از دست می رود،سپس برای بدست آوردن گرمای دوباره ، آب از طریق لوله ها به داخل موتور خانه بر می گردد و به همین شکل دوباره به سمت رادیاتورها جاری می شود و این چرخه مجددا تکرار می شود. مناسبترین مکان برای نصب رادیاتور، زیر پنجرهها است که باعث می شود هوای مطبوع و گرمای مناسب در فضای اتاق ایجاد شود.
رادیاتورها یکی از اساسی ترین زیرساخت های تاسیساتی یک ساختمان به شمار می رود که به عنوان یک مبدل حرارتی برای سرمایش و گرمایش از آن استفاده می شود و بسته به نوع کاربردی که دارند جنس آن می تواند فلزی یا نیمه فلزی باشد. عملکرد رادیاتورها به این شکل است که ابتدا مایعی در لوله های آنها به گردش درآمده و باعث گرم یا سرد شدن محیط می گردد.
سپس آب موجود در رادیاتور به وسیله سیستم حرارت مرکزی گرم شده و از طریق لوله کشی وارد رادیاتور های تعبیه شده در واحد ها می شود. پس از وارد شدن آب گرم به رادیاتور ها ، گرمای آن به وسیله این سیستم ها منتقل می شود و این چرخه ادامه دارد. با انتقال گرمای آب به محیط ، آب گرمای خود را از دست داده و برای گرم شدن مجدد از طریق لوله به موتورخانه باز می گردد و مجددا پس از گرم شدن به رادیاتورها برمی گردد و این روند ادامه پیدا می کند.
این شکل از رادیاتور آلومینیومی بوتان عمدتا در گرمایش خانه ها ،اماکن عمومی،ادارات و مانند آن استفاده میشود.دلیل انتخاب آلمینیوم ، در دسترس بودن ، قابلیت بازیافت ، عدم اکسایش ، و در عین حال قیمت رادیاتور های بوتان مناسب آن است.ضمن اینکه بسیار سبک تر و شکیل تر از سایر انواع رادیاتور هستند.گاها از سرب هم در ترکیب این نوع رادیاتور استفاده میشود.
رادیاتور پنلی فولادی به دلیل ورقه های فولادی به کار گرفته شده در آن در معرض اکسایش و زنگ زدگی هستند(بر خلاف آلمینیوم) به همین دلیل لایهای از جنس پلی استر آنها را میپوشاند تا از خوردگی و فرسودگی جلوگیری کند. سبکی در وزن، و قدرت بالای انتقال حرارت که در پکیجهای آلومینیومی موجود است، در این شکل از رادیاتور نخواهد بود. نوع توسعه یافته تر و پیشرفته تر شوفاژهای فولادی، رادیاتورهای پانلی یا پنلی نامیده می شوند.
بهترین رادیاتور پنلی ایرانی از جنس های مختلفی تولید می شوند ، مثل آلومینیوم، فولاد، مس و چدن. اما از نظرسرعت و قدرت انتقال حرارت مس بهترین انتقال را دارد ولی به علت بالا بودن هزینه ، مقرون به صرفه نمی باشد.
اکثرا جنس رادیاتور پنلی بوتان یا پانلی از فولاد می باشد.هرچقدر طول این پانل ها بیشتر باشد رادیاتور سطح بیشتری برای انتقال گرما در اختیار دارد. این نوع از رادیاتور ها نسل جدیدی در تولیدات تجهیزات گرمایی می باشند و استفاده از آن ها رواج زیادی پیدا کرده است.
رادیاتورهای پنلی از نظر اندازه و ابعاد نیز با هم متفاوت هستند که با توجه به محیط مورد نظر باید رادیاتور مناسبی را انتخاب کرد. همچنین رادیاتورهای پنلی را با توجه به تعداد پنلها و کانکتورهای به کار رفته، تقسیم بندی نموده اند، این مدل ها عبارتند از:
شکل ساختار این رادیاتورها به این صورت میباشد که این وسیله، دارای آلیاژهای آلومینیومی است که مانند پوستهای در جلوی سیستمهای طولی قرار میگیرد که دما را به یکنواخت توزیع کرده و در مصرف انرژی صرفه جویی خواهد کرد.
با استفاده کردن از این نوع رادیاتورها ، شما با یک تیر دونشان خواهید زد ، چرا که تکنولوژی جدید به کار رفته شده در این وسیله باعث افزایش ظرافت و زیبایی آن شده است.پس هم جزئی تزیینی به دکوراسیون داخلی منزل خود اضافه کردهاید، و هم گرمایش مورد نیازتان را تامین میکنید.
در رادیاتور پره ای ،به دلیل اینکه هر کدام از پره ها دارای ارزش حرارتی مشخصی می باشند میتوان گرمای رادیاتور را متناسب با دمای محیط ، با افزایش یا کاهش پره ها تنظیم نمود. رادیاتور پره ای دوام بیشتری نسبت به رادیاتور های پانلی دارد ، به این دلیل که جنس پره های این رادیاتورها معمولا از آلمینیوم می باشد و به دلیل اینکه ضریب هدایت آلومینیوم بیشتر از چدن و آهن است تبادل حرارتی بهتری نسبت به رادیاتور های فولادی و چدنی دارد.
یکی از ویژگی های این رادیاتور ها این است که ، به هنگام آسیب دیدن یکی از پره ها نیازی نیست تا تمام پره ها تعویض شود فقط کافیست که همان پره آسیب دیده تعویض شود.
مزیت دیگر این رادیاتور های پره ای جدید بوتان قابل استفاده بودن در حمام یا جاهای مرطوب میباشد و آن هم به دلیل جنسی است که در این نوع به کار رفته شده است.
تعداددیگری از انواع سیستمها وجود دارند؛ دکوراتیو، حوله خشک کن (از جنس فولاد یا استیل، شیشه و آلومینیوم) و اقسام دیگر. هرکدام از اینها از جنس خاصی ساخته شدهاند که بیشتر مصرف این وسایل منجر به تولید ضایعات شوفاژ آلومینیوم و فولاد میشود.
جنس رادیاتورها متفاوت است. از جنس های متفاوت آنها می توان به رادیاتور آلومینیومی، فولادی، مسی و چدنی اشاره کرد. از لحاظ انتقال حرارت می توان گفت مس بهترین انتقال را داراست؛ اما به دلیل هزینه بسیار بالایی که دارد استفاده از آن مقرون به صرفه نیست. بعد از مس، آلومینیوم بهترین انتقال حرارت را دارد که دچار زنگ زدگی هم نمی شود. رادیاتورهای آلومینیومی به دو صورت اکستروژن و دایکست تولید می شوند.
درون رادیاتورها غالبا از مس برای باله، برنج برای لوله ها و آلومینیوم ساخته شده است. اگر چه خواص خنک کنندگی مس و برنج بیشتر و بهتر از آلومینیوم است اما به دلیل مقرون به صرفه بودن آلومینیوم در ساخت رادیاتورها بیشتر از این فلز استفاده می شود.
۱-کیفیت رادیاتور پنلی بوتان خود را نسبت به فضای مناسب نوع ساخت بنا ،منطقه جغرافیایی( سردسیر یا معتدل بودن ) و …. انتخاب کنید.
۲- هنگام نصب ، به تراز بودن رادیاتور توجه داشته باشید ، زیرا در صورت ناتراز بودن آب در رادیاتور به خوبی گردش نمی کند و موجب گرم نشدن رادیاتور میشود.
۳- تعداد پره استفاده شده در رادیاتورها نسبت به پکیج و ظرفیت آن تعیین می شود.در صورت عدم رعایت این موضوع،راندمان پایین می آید و مصرف افزایش پیدا میکند و همچنین از عمر مفید دستگاهتان کاسته می شود.
۴- به این صورت که این کار در راندمان تاثیر مستقیمی دارد
به دلیل وجود رسوب در آب ایران و همچنین با توجه به نوع فلز پیشنهاد می شود که هر سه سال برای پکیج های تک مبدله و هر دو سال برای موتورخانه ها و پکیج های تک مبدله از سرویس کامل رادیاتور ها استفاده کنید.برای افزایش راندمان بهتر است که رادیاتور ها باز شوند و شتشو کامل شوند
۱. رفتار دینامیکی بهینه و بالا بودن سرعت پاسخ
۲. بالا بودن دمای سطحی برای حداکثر توان تشعشعی
۳. پایین بودن سرعت گرمایش محیط
۴. حداکثر توانایی گرمایی در هر مکان و در هر میزان عملکرد
۵. راندمان بالا
۶. رفتار دینامیکی بهینه
۷. داشتن گرمایش مناسب در هنگام عملکرد متوسط
۱. زیبا بودن شکل ظاهری رادیاتور
۲. کیفیت رنگ مناسب
۳.بالا بودن مقاومت مکانیکی
۴. داشتن مقاومت در برابر فرسودگی
۵. دارا بودن طول عمر زیاد
۶. داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز
۷. کیفیت پرداخت سطح نهایی
۸. آسان بودن نصب
۹. مناسب بودن قیمت رادیاتور های پنلی بوتان
۱۰. در صورت زنگ زدن و خوردگی داشتن پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض
همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که کالایی که گارانتی زیادی به مصرف کننده میدهد نشان دهنده عمر و ماندگاری و کیفیت بالای کالا می باشد.
۱. کم مصرف بودن انرژی و بالا بودن راندمان.
۲. در کمترین فضای ممکن بیشترین ظرفیت حرارتی را دارد.
۳. از ماندگاری حرارتی بهینه برخوردار است.
۴. سازگاری رادیاتور با فضای مورد نیاز گرمایش و مهمتر از آن همخوانی رادیاتور و سیستم تولید گرما
آخرین اخبار و مقالات
محصولات تخفیف دار
دیدگاه شما