محصولات تخفیف دار
دسته بندی : اخبار و مقالات
واژه رادیاتور، به عنوان کلمه ای گمراه کننده است که در صنعت گرمایشی کاربرد دارد و گاها با پکیج به اشتباه یکسان گرفته می شود.ولی بهتر است بدانید که در حقیقت رادیاتور ها به عنوان وسایل گرمایشی کاربرد دارند که به وسیله تابش انجام می شود. به این صورت که گرما به شکل یک خط مستقیم از آنها ساطع می شود و به محیط پخش می شود ولی به صورت کلی رادیاتور یکی از وسایل تامین کننده گرمای منزل محسوب می شوند که از انواع مختلفی برخوردار می باشند.این موارد عبارت اند از :
جنس اصلی استفاده در رادیاتور ها فلز می باشد و طرز کارشان به این شکل می باشد که حرارت ناشی از آب گرم بویلر ساختمان را به درون واحد شما انتقال می دهند.
اما در این بخش لازم است تا به میزان گرمایش رادیاتور پنلی و پره ای بپردازیم به نظر شما کدام گرمای بیشتری تولید می کنند . قطعا این فاکتور در ذهن خریدار رادیاتور به عنوان موردی مهم به شمار می رود، چرا که مصرف کننده تمایل دارد که بتواند ایده آل تربن و بهترین گرمایش را از رادیاتوری که تهیه می نماید ، دریافت نماید. در رادیاتور ها واحدی به نام بازده حرارتی وجود دارد که حاکی از مقدار حرارت انتقال یافته است. مثلا 100 سانت رادیاتور پنلی ایساتیس 1832 کیلو کالری بر ساعت بازده حرارتی دارد و در مقابل 12 پره رادیاتور پره ای بوتان که همان اندازه 100 سانت را دارد بازده حرارتی برابر 1896 کیلو کالری بر ساعت دارد . پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند.
رادیاتور پانلی (پنلی) فولادی انتخاب بهتری برای پکیج دیواری است، به علت سازگاری فولاد با مس پکیج می باشد . در صورتی که در خصوص رادیاتورهای آلومینیمی (پره ای) مس پکیج با آلومینیوم رادیاتور تشکیل پدیده پیل الکترولیتی که منجر به تولید گاز هیدروژن می شود که نیاز مداوم به هواگیری را در رادیاتور پره ای ایجاد نموده که این امر موجب پایین آمدن عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری خواهد شد.
جنس رادیاتور پنلی ایران رادیاتور از فولاد بوده و با رنگ اپوکسی رنگ می شوند. با طراحی زیبا و کم حجم به عنوان به روز ترین محصولات شرکت صنعتی ایران رادیاتور به شمار می رود که مخاطبان و همراهان زیادی را به دنبال خود جمع کرده است . رادیاتورهای فولادی و رادیاتورهای پنلی با پکیج های دیواری کارایی بهتری نسبت به رادیاتورهای آلومینیومی دارند. چون در ساختمانی که از پکیج های دیواری و رادیاتورهای آلومینیومی مصرف می شود چون جنس مبدل پکیج دیواری از جنس مس هست مس داخل مبدل و رادیاتور پره ای تشکیل پیل الکترونیکی می دهد و گاز هیدروژن تولید می کند و برای کارآیی بهتر رادیاتور آلومینیومی یا پره ای می بایست رادیاتور هواگیری شود و این کار به مرور زمان از عمر مفید رادیاتور می کاهد.
همانطور که متوجه شدید رادیاتور ها در نار مزایایی که دارند از معایب نیز بی بهره نمی باشند. رادیاتورهای پنلی دارای ظاهری زیبا و جدید می باشند و به علت جنس فولاد از استحکام و ماندگاری بسیار خوبی برخوردار هستند و این خصوصیات باعث شده که طرفداران و محبوبیت خوبی را پیدا کنند. یکی از معایب رادیاتور های فولادی نسبت به نوع آلومینیومی یا پره ای این است در صورت سوراخ شدن رادیاتور پنلی بهتر است که کلا عوض شود ولی در رادیاتور پره ای می توان هر کدام از پره های را عوض کرد.
آخرین اخبار و مقالات
محصولات تخفیف دار
دیدگاه شما