محصولات تخفیف دار
دسته بندی : اخبار و مقالات
کدام بهتر است رادیاتور پنلی یا پره ای؟ این سوالی است که قطعا هر کاربری قبل از خرید در رابطه با آن تحقیقات زیادی می کند . سیستم های گرمایشی از لوازم ضروری و نیازهای اساسی تمامی سازه های ساختمانی محسوب می شوند. در حال حاضر با توجه به حرکت فصل ها به سمت سرما نیاز افراد به این وسیله بیش از پیش خواهد شد .با بهره مندی از این لوازم می توان دمای فضای داخلی را افزاش داد و با ایجاد هوایی مطبوع سرمای زمستان را آسان نمود. با توجه به اهمیت استفاده از این سیستم ها در زمینه های مختلف، تجهیزات و وسایل گرمازا متعددی طراحی و ساخته شده که هریک با توجه به نوع عملکردی که دارند متناسب با نیاز استفاده می شوند. استفاده از سیستم گرمایش مرکزی و رادیاتورها به عنوان روش های متداول برای تامین گرمای محیط محسوب می شود. این سری از سیستم های گرمایشی از دیرباز به ابتدایی ترین شکل استفاده می شوند و به دلیل برخورداری از مزایای بی شمار تا به امروز نیز به منظور تامین گرمایش محیط کاربرد دارند.
برای دستیابی به سوال رادیاتور پنلی بوتان یا پره ای بوتان کدام بهتر است ، نیاز است تا نیم نگاهی به عملکرد و ساختار رادیاتور ها نماییم. همه ی مدل های رادیاتور بدون در نظر دشتن جنس و نوع آلیاژ استفاده شده در آن در بدنه ی آن ها به طور معمول با استفاده از حرارت آبگرم، گرمای مورد نیاز محیط را تامین می شوند.
از نظر نحوه عملکرد رادیاتور ها ، با اتصال به سیستم گرمایش مرکزی همچون پکیج و یا موتورخانه آبگرم مورد نیاز مدار را تامین و با منتقل نمودن حرارت به بدنه ی رادیاتور و سپس از طریق تابش و جابه جایی هوای گرم را به محیط اطراف انتقال می دهد. بعد از آن آبگرم موجود در مدار با انتقال حرارت به دمای اتاق سرد شده و از طریق لوله ی برگشت شوفاژ به منبع گرمایشی باز می گردد، همین چرخه به طور دائم در حال چرخش و دمای اتاق گرم و مطلوب باقی می ماند. در واقع رادیاتور ها یک مبدل حرارتی محسوب می شود. ضمن برخورداری از مدل های پنلی و پره ای، این سری از تجهیزات گرمایشی در مدل های شیشه ای، قرنیزی، حوله خشک کن ، دکوراتیو طراحی و عرضه می گردد.
با توجه به کاربرد گسترده ای که رادیاتور های مختلف دارند، با توجه به نیاز بازار شرکت های بسیاری در خصوص طراحی و ساخت این تجهیزات در حال فعالیت می باشند ، که هریک این محصولات را با سطح کیفیت متنوعی تولید و روانه بازار می گردد.
از برندهای معتبر موجود در بازار که بواسطه ی بهره مندی از آلیاژ مرغوب و درجه یک در ساخت رادیاتورها، همچنین بکارگیری شیوه های نوین جهت تولید می توان به رادیاتور های پره ای بوتان اشاره کرد.
جنس رادیاتورهای آلومینیومی از نوع آلومینیوم خشک است ، به علت وزن سبک ، رادیاتور آلومینیومی به راحتی قابل نصب بر روی دیوار است. قابلیت تعویض و اضافه کردن پره در صورت خراب شدن و همچنین امکان تعمیر پره وجود دارد. رادیاتور های قدیمی و اسقاطی نیز قابل فروش هستند . به دلیل آلمینیومی بودن جنس رادیاتور ضریب هدایتی بیشتری وجود دارد.
میزان گرمادهی رادیاتور پره ای بین 100 تا 135 کیلوکالری بر ساعت است. ضمن اینکه رادیاتورهای آلومینیمی با مقدار گرمادهی 220 کیلوکالری بر ساعت نیز موجود هستند ولی بر اساس درخواست مشتری فروش رادیاتور پره ای بین 100 تا 135 بیشتر بوده چرا که قیمت رادیاتورها به صرفه تر می باشد.
گران بودن آلمینیوم دلیل است که قیمت رادیاتور ها را نیز گران تر می کند از این حیث می بایست هزینه ی بالاتری صرف تهیه آن شود. در رادیاتور های پره ای نیازی به هواگیری وجود دارد که هر چند مدت در میان باید هواگیری رادیاتور صورت گیرد . رادیاتور های پره ای به نسبت رادیاتور پنلی گرما دهی کمتری دارند. به نسبت رادیاتور پنلی اگر بخواهید گرمای یکسانی در یافت کنید سایز بزرگتری دارند. برای نصب احتیاج به نصاب حرفه ای دارند چرا که احتمال شکستن رادیاتور های پره ای بسیار زیاد هست و نصب آن به علت سر هم بندی کردن هم زمان زیادی لازم دارد .علاوه بر آن هم سختر می باشد و مصرف انرژی بیشتری نیاز دارد. گاز هیدروژن تولید می کنند که در صورت رسیدن این حباب ها به پمپ پکیج سبب خراب شدن پمپ خواهد شد.
۱- قیمت کمتر
۲- عدم نیاز به هواگیری مداوم
۳- گرمادهی بیشتر در سایز یکسان با پره ای
۴- همخوانی مواد فولاد با مس پکیج که مانع خوردگی مس پکیج و تولید گاز هیدروژن می شود.
۵- کوچکتر بودن و در نتیجه جا گیری کمتر در خانه و افزایش فضای منزل
۶- یکپارچه بودن
۷- مستحکم بودن در اثر ضربه
۸- صاف بودن سطح وعدم جذابیت آن برای کودکان
۹- هزینه نصب کمتر
۱۰- راحتی در نصب
۱۱- گرمای مطلوب تر به دلیل گرمای تابشی بیشتر(گرم کردن افراد و اشیا)
شاید این سوال برای شما مطرح شود که آیا میزان گرمایش رادیاتور پنلی بیشتر است یا پره ای؟ مقدار گرمایشی که به وسیله رادیاتورها تولید می شود، بدون شک از مهم ترین و اصلی ترین فاکتورها در خرید سیستم گرمایشی به شمار می رود. برای تخمین میزان گرمایی که رادیاتورها تولید می نماید ، واحدی بنام بازده حرارتی مطرح می شود که مقدار انتقال حرارت را محاسبه می نماید. مثلا رادیاتور پنلی ۱۰۰ سانتی متری برند ایساتیس تقریبا ۱۸۳۲ کیلوکاری در ساعت بازده حرارتی دارد و در مقابل رادیاتور ۱۲ پره بوتان که حدودا ۱۰۰ سانتی متر می باشد از بزاده حرارتی ۱۸۹۶ کیلوکاری برخوردار می باشد ، پس در نهایت این را دریافت می کنیم که رادیاتور پنلی و پره ای با سایز یکسان، بازده حرارتی یکسان دارند.
یکی از مواردی که منجر به یک خرید مطمئن می گردد ، کیفیت و ماندگاری یک وسیله می باشد. همانطور که می دانید رادیاتور پنلی از جنس فولاد تولید می گردد و رادیاتور های پره ای از جنس آلومنیوم می باشد .مشخص هست که مقاومت فولاد به نسبت آلومنیوم بیشتر می باشد.
که همین امر منجر به این شده که اکثر رادیاتور پنلی از مدت زمان گارانتی بیشتری برخوردار می باشند مثلا رادیاتور پنلی معمولا از گارانتی تعویض برخوردار می باشند که در مقابل رادیاتور پره ای بوتان که بالاترین مدت زمان گارانتی را داراست از گارانتی تعویض برخوردار است.
توجه به این نکته شاید اهمیت زیادی نداشته باشد زیرا که با توجه به مدت زمان بالای گارانتی رادیاتور ها چه پنلی و چه پره ای و اینکه این گارانتی به صورت تعویض است خیلی به ندرت رخ می دهد که رادیاتوری نیاز به تعمیر داشته باشد اما در این مورد می توان ذکر کرد که رادیاتور پره ای در صورتی که یک پره اش سوراخ گردد امکان حذف همان پره را دارد که این موضوع در رادیاتور پنلی ممکن نمی باشد و باید کل رادیاتور تعویض شود.
در نهایت چنانچه قصد خرید یا کسب اطلاعات بیشتر دارید ،می توانید به وب سایت نمایندگی بوتان مراجعه نمایید.
آخرین اخبار و مقالات
محصولات تخفیف دار
دیدگاه شما