محصولات تخفیف دار
دسته بندی : اخبار و مقالات
دستگاهی که جایگزین موتورخانه های قدیمی است و سیستم گرمایش منزل و آب گرم مورد نیاز خانه را تامین می کند، پکیج گرمایشی نام دارد. گرچه هنوز هم در برخی نقاط کشورمان از سیستم های گرمایش قدیمی مانند بخاری های نفتی و غیره برای گرم کردن منزل و آب گرم مصرفی استفاده می شود ولی با گسترش شبکه های گازرسانی در بیشتر نقاط، استفاده از سیستم های گرمایش جدید مانند پکیج گرمایشی شایع شده است.
پكیج دیواری به دستگاهی گفته می شود كه جایگزین موتورخانه مركزی شوفاژ شده و آب گرم مورد نیاز جهت تامین گرمایش محیط، به وسیله رادیاتورها و آب گرم بهداشتی جهت مصارف روزمره از قبیل شستشو، استحمام و غیره را فراهم می نماید. در حال حاضر، پکیج گرمایشی نوع دیواری متداول ترین وسیله ایجاد گرمایش شوفاژ در سراسر دنیا است.
اشغال فضای کم، ایمنی بالا، مستقل بودن هر واحد مسکونی امکان اعمال مدیریت بر هر واحد به صورت جداگانه از امتیازات این سیستم به شمار می رود که باعث شده استفاده از آن به صورت روز افزون گسترش پیدا کند. استفاده از دود کش های دو جداره یا کواکسیال این امکان را فراهم نموده که علاوه بر خروج دود ناشی از احتراق گاز هوای مصرفی دستگاه نیز از محیط خارج تامین شده و سطح اکسیژن محیط داخل کاهش نیابد. پکیج گرمایشی دیواری که نوع فن دار آن از طرف استانداردهای معتبر مورد تائید است، علاوه بر تامین گرمایش داخل محیط مسکونی یا تجاری توسط رادیاتورها یا فن کوئل ها، آب گرم مصرفی بهداشتی فوری را نیز در اختیار مصرف کننده قرار دهد.
به چند شیوه می توان پکیج های گرمایشی را طبقه بندی کرد. معمول ترین نوع تقسیم بندی پکیج گرمایشی، بر اساس حالت ظاهری و چگونگی نصب و قرارگیری آن می باشد. بر این اساس این تجهیزات گرمایشی به دو نوع پکیج گرمایشی دیواری و زمینی در ظرفیت های متفاوت جهت تامین آبگرم مصرفی تولید و عرضه می شود.
پکیج گرمایشی زمینی معمولا برای واحدهایی با متراژ بیش از 200 مترمربع کاربرد دارد. این نوع پکیج گرمایشی ها در دو مدل دارای مبدل صفحه و مخزن دار وجود دارد. پکیج گرمایشی زمینی با مبدل، حجم و ظرفیت کمتری دارد و از نظر رسوب پذیری تا اندازه ای آسیب پذیر است. در مقابل پکیج گرمایشی های مخزن دار به دلیل برخورداری از مخزن ، حجم بیشتری دارند و در برابر رسوب پذیری نیز مقاومند.
پکیج دیواری ایرتورپن همان طور که از نامش پیداست روی دیوار آشپزخانه و یا بالکن نصب می شود. در این نوع دستگاه با باز شدن شیر آب گرم یک سنسور، جریان آب را تشخیص داده و مشعل روشن می شود و به این ترتیب مبدل حرارتی آب مورد نیاز را گرم می کند. در حالی که میزان گاز ورودی به مشعل توسط یک ترموستات کنترل می شود.
پکیج گرمایشی را از نظر نوع سوخت مصرفی نیز می توان طبقه بندی کرد. بر این اساس پکیج گرمایشی به این صورت دسته بندی می شود
پکیج گرمایشی های دوگانه سوز و گازوئیل سوز معمولا در بناهایی با متراژ بالا همچون ویلاها و منازل حیاط دار مورد استفاده قرار می گیرند. پکیج های گرمایشی گازی خود به پکیج گرمایشی های تک مبدل فن دار و بدون فن و دو مبدل فن دار و بدون فن تقسیم می شوند. مقاله " تفاوت پکیج فن دار و بدون فن
" را مطالعه کنید. در پکیج گرمایشی های تک مبدل، یک مبدل وظیفه تامین آب گرم مصرفی و گرمایش محیط را بر عهده دارد. در پکیج گرمایشی دومبدل، یک مبدل کار تهیه آب گرم و مبدل دیگر کار گرمایش محیط را انجام می دهد.
در میان انواع پکیج های گرمایشی، پکیج گرمایشی های فن دار از بیشترین مطابقت با استانداردهای جهانی برخوردارند. این دستگاه ها کارایی بالایی دارند و از مزیت های این نوع پکیج گرمایشی ها نصب در محیط های باز است، وزش باد نقشی در خاموشی و عملکرد شعله ندارد.
پکیج گرمایشی دیواری در فصل زمستان آب گرم مدار بسته گرمایش شامل مبدل حراتی، پمپ سیرکوله و رادیاتور را تامین می کند. وقتی شیر آب گرم مصرفی باز شود با عبور جریان آب از سنسور فشار میکروسوِئیچ این سنسورفعال شده با ارسال فرمان به شیر سه طرفه ی برقی از طریق برد کنترل الکترونیک مدار رادیاتورها موقتا قطع شده آب مدار گرم کننده به مبدل حرارتی ثانویه پوسته – لوله هدایت می شود.
به این ترتیب آب گرم مصرفی به صورت فوری تامین می گردد. بلافاصله پس از بسته شدن شیر آب گرم مصرفی شیر سه طرفه ی برقی به طور خودکار آب گرم مدار گرم کننده را به مدار رادیاتورهدایت می کند.
در این حالت پکیج گرمایشی دیواری تنها در زمان نیاز به تامین آب گرم مصرفی به صورت خودکار روشن می شود. هنگامی که مصرف کننده یکی از شیرهای آب گرم را باز میکند فرمان روشن شدن مشعل از طریق میکروسوئیچ سنسور فشار و برد کنترل الکترونیک صادر شده آب گرم مصرفی با بهره گیری از مبدل حرارتی ثانویه پوسته و لوله به صورت فوری تامین می شود با بسته شدن اب گرم مصرفی بلافاصله دستگاه خاموش خواهد شد.
واژه ظرفیت پکیج گرمایشی در واقع به قدرت گرمایشی آن اشاره دارد. برای بالا بردن راندمان پکیج گرمایشی و افزایش کارایی آن لازم است ظرفیت پکیج گرمایشی را با توجه به متراژ، دمای عمومی محیط، نوع دودکش و نوع کاربری واحد در نظر بگیریم. به طور تقریبی می توان این روابط را میان ظرفیت پکیج گرمایشی و متراژ ساختمان در نظر گرفت:
این ارقام به طور تقریبی بیان شده اند و علاوه بر متراژ واحد باید به نکات دیگری چون دمای معمول شهر، رطوبت هوا، آفتاب گیر بودن یا نبودن ساختمان، تعداد حمام و سرویس، مسکونی یا اداری بودن واحد و طبقه ای که واحد در آن واقع شده نیز توجه نمود. اهمیت به این موارد و انتخاب پکیج گرمایشی با ظرفیت مناسب به افزایش طول عمر دستگاه و بازدهی بهتر آن کمک زیادی می کند.
جهت انتخاب پکیج گرمایشی های دیواری و زمینی حتما به متراژ ساختمان مورد نظر و میزان آب مصرفی مورد نظر توجه کنید تا بتوانید پکیج گرمایشی با ظرفیت مناسب را تهیه نمایید.
هنگام انتخاب پکیج گرمایشی مناسب برای ساختمان مورد نظرتان حتما متراژ محیط را در نظر بگیرید و از فرمول زیر جهت بدست آوردن ظرفیت مناسب استفاده نمایید:
جهت استفاده در محیط های اداری:
متراژ محیط × 100 کیلو کالری
جهت استفاده در محیط های مسکونی:
متراژ محیط × 150 کیلو کالری
در رابطه با خرید و نصب پکیج گرمایشی نکاتی وجود دارد که رعایت آن ها به افزایش عملکرد دستگاه کمک می کند و کسب بهترین نتیجه را به همراه دارد. در وهله اول و پیش از خرید باید عوامل مهمی چون متراژ واحد، مقدار آب گرم مورد نیاز، ظرفیت گرمایشی پکیج، آب و هوای منطقه و مدل دودکش را درنظر گرفت.
بعد از تهیه پکیج گرمایشی مناسب، برای اطمینان از کارایی آن بهتر است به این موارد توجه کرد:
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره می توانید به وبسایت نمایندگی بوتان مراجعه کنید و با کارشناسان ما در تماس باشید.
آخرین اخبار و مقالات
محصولات تخفیف دار
Created by noghtehatf
دیدگاه شما