محصولات تخفیف دار
دسته بندی : اخبار و مقالات
رادیاتورهای آلومینیومی که معمولا از ترکیب آلومینیوم با سرب تولید می شوند، انتقال حرارت خوبی دارند. این نوع رادیاتورها کاربردهای گوناگونی دارند و از آنها در سیستم های گرمایشی مانند شوفاژ منازل و اماکن عمومی استفاده می شود تا محیط را گرم کنند.
از نظر میزان رسانایی، آلومینیوم چهارمین فلزی به شمار می رود که در طبیعت به وفور یافت شده و همچنین دارای قیمت مناسبی هم است. بد نیست بدانید که طلا، نقره و مس، رسانایی گرمایی خوبی داشته و به ترتیب رتبه های اول تا سوم را در میان فلزات دارند.
استفاده از آلومینیوم در رادیاتور، مزایای زیادی به همراه دارد. برخی از این مزایا عبارتند از:
هر پره از رادیاتورهای آلومینیومی تمام دایکاست از شمش آلیاژ آلومینیوم A413 تولید می شود و دارای قدرت گرمادهی مشخصی است (بر اساس اختلاف دمای آب گرم ورودی به رادیاتور با دمای هوای محل نصب رادیاتور) که البته باید با انتخاب تعداد پره ها میزان گرمای مورد نیاز را متناسب با فضای مورد نظر به دست آورد .
رادیاتورهای آلومینیومی به علت داشتن سطوح جانبی بیشتر، دارای سطح تبادل حرارت بیشتری با هوای محل نصب، نسبت به رادیاتورهای فولادی می باشند. از طرف دیگر، به علت هدایت حرارتی بهتر (ضریب هدایت حرارتی آلومینیوم بیشتر از فولاد است)، تبادل حرارتی آن نسبت به رادیاتورهای فولادی نیز بیشتر است. (به مجموع چند پره رادیاتور به هم متصل شده یک بلوک رادیاتور می گویند.)
هر متر مربع از سطح رادیاتور آلومینیومی در شرایط معمولی و با اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد (بین دمای هوای محیط و دمای آب گرم ورودی به رادیاتور) حدود 670 کیلوکالری در ساعت گرما ایجاد می نماید.
البته برای شرایط آب و هوایی مانند تهران به شرط عدم نفوذ بیش از حد هوای سرد به داخل و وجود تنها یک دیوار در معرض هوای سرد خارج، در طبقات وسط ساختمان می توان به صورت تقریبی برای هر متر مربع از بنای مفید حدود 85 کیلوکالری، برای طبقه بالای پارکینگ برای هر متر مربع از بنای مفید، حدود 95 کیلو کالری و همچنین برای واحد هایی که در زیر سقف ساختمان واقع شده اند، حدود 120 کیلوکالری در نظر گرفته شود. (به ازاء هر دیوار اضافه که با هوای سرد خارج در تماس باشد 20% به مقادیر گرمادهی فوق اضافه می گردد)
اکنون می توانید با ضرب متراژ فضای مفید مورد نظر در کیلوکالری گرمایش مورد نیاز آن فضا مقدار گرمایش مورد نیاز هریک از فضاهای ساختمان خود را محاسبه نمایید. در انتها با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضاها بر گرمای تولیدی هر پره از رادیاتور آلومینیومی انتخابی خود، تعداد پره رادیاتور مورد نیاز را بهدست آورید. برای اطلاع از قیمت رادیاتور بوتان با کارشناسان ما در تماس باشید.
بطور کلی یکی از روش های رایج گرمایش در آپارتمانهای مسکونی ، اداری و فروشگاه ها استفاده از انواع رادیاتور آلومینیومی، برقی، فولادی و ... می باشد. آب موجود در رادیاتور در سیستم حرارت مرکزی ساختمان (موتورخانه) توسط تجهیزاتی مثل مشعل شوفاژ و دیگ، گرم میشود و آب گرمشده در موتورخانه توسط پمپ و لوله ها به قسمتهای مختلف ساختمان هدایت شده و وارد رادیاتورهای هر قسمت میشود؛ این آب گرم زمانی که گرمای خود را از دست داد دوباره به موتورخانه هدایت میشود تا گرم شده و این چرخه بارها تکرار می گردد.
بهترین مکان برای استفاده از رادیاتورهای شوفاژ مکان هایی است که نیاز به کنترل دقیق دما و رطوبت ندارند، چرا که رادیاتورها صرفا توانایی گرمایش دارند و قابلیت تنظیم درجه حرارت و رطوبت محیط را نداشته و میزان رطوبت نسبی اتاق را کاهش میدهد. (البته امروزه در صورت نصب و استفاده از شیر ترموستاتیک رادیاتور می توانید دمای محیط خود را کاملاً تنظیم نمایید.)
توجه : به دلیل تجمع هوای گرم در زیر سقف ، استفاده از رادیاتور ها فقط در شرایطی که فاصله کف تا سقف محل مورد نظر حداکثر 3 متر باشد مناسب است وبرای فضاهایی با ارتفاع سقف بیشتر، استفاده از وسایل گرمایشی دمنده دار مانند فن کویل ، هواساز ، ایرواشر و .... توصیه می شود.
رادیاتورهای آلومینیومی از نظر روش تولید به سه دسته زیر تقسیم بندی می شوند:
از میان این سه دسته، رادیاتورهای تمام دایکاست دارای مرغوب ترین روش تولید بوده و هر پره از رادیاتور به صورت یکپارچه در قالب دایکاست تولید می شود. پره های رادیاتورهای اکسترود یا پروفیلی ثابت بوده و نمی توان آنها را کاهش یا افزایش داد؛ ولی پره های انواع دیگر رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست، قابل تغییر بوده و تعداد آنها را می توان در محل کم یا زیاد کرد.
در فصل زمستان توسط رادیاتور های شوفاژ گرما به محیط داخلی ساختمان منتقل میشود، ولی دمای اتاق ها معمولا ثابت بوده و افزایش نمی یابد چرا که بخش زیادی از گرمای انتقال داده شده به فضاهای مختلف ساختمان تلف می شود.
تلفات حرارتی در ساختمانها معمولا از دو طریق انجام میگیرد. یکی تلفات حرارتی ناشی از جداره ها از قبیل سقف- کف و دیوار و پنجره و... دیگری تلفات حرارتی ناشی از نفوذ هوای سرد از درزهای پنجره میباشد. به عبارت دیگر چه بخواهیم و نخواهیم این تلفات حرارتی صورت میگیرد.
البته ما میتوانیم با استفاده از پنجره های UPVC دوجداره و شیر ترموستاتیک رادیاتور، میزان تلفات حرارتی در ساختمان را کاهش دهیم ولی نمیتوانیم آن را به طور کامل حذف نماییم.
معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد است، مانند حمام باید از رادیاتور آلومینیومی استفاده شود. انواع رادیاتور آلومینیومی شوفاژ بصورت دیواری (روی دیوار) و در زیر پنجره اتاق نصب می گردند و فاصله پایین هربلوک از کف اتاق یا سالن 10 تا 12 سانتیمتر می باشد.
رادیاتور های آلومینیومی بوتان دارای بالاترین راندمان حرارتی می باشد که که از 10 سال ضمانت تعویض برخوردار است یکی از مهمترین محاسن رادیاتور های بوتان موادی است که داخل رادیاتور می خورد و باعث می شود تا رادیاتور دیر تر هوا بگیرد.
خدماتی که در نمایندگی بوتانو به شما عزیزان داده می شود:
1- قیمت پکیج شوفاژ دیواری بوتان
2- خرید پکیج شوفاژ دیواری بوتان
3- کارشناسی محل نصب پکیج شوفاژ دیواری بوتان به صورت تمام رایگان تلفنی
4- فروش رادیاتور بوتان
5- خرید رادیاتور
6- نصب پکیج شوفاژ دیواری بوتان
7- نصب رادیاتور بوتان
8- مشاوره تلفنی خرید پکیج شوفاژ دیواری بوتان
9- ارسال رایگان پکیج شوفاژ دیواری بوتان در تهران
10- خرید پکیج دست دوم
آخرین اخبار و مقالات
محصولات تخفیف دار
دیدگاه شما